Za murami ZK

Miłość to nie zawsze śmiech, ale i łzy...To nie zawsze szczęście ale i tęsknota...Teraz to kraty, a za nimi Ty...W mym sercu na krzyk budzi się ochota...Czekając na Ciebie mój ukochany...Miłością przebijam wysoki mur... Abym mogła Cię już mieć przy sobie...I razem z Tobą dotknąć szczęścia chmur...


#1 2016-03-22 20:53:55

 Maleństwo

Admin

Skąd: Pomorze,blisko morze :)
Zarejestrowany: 2013-02-19
Posty: 909

Telemit

http://telemit.pl/sklep/files/karta30.jpg

strona => http://telemit.pl/

Offline

#2 2016-05-19 09:49:45

 Paskuda

Użytkownik

Zarejestrowany: 2015-10-10
Posty: 639

Re: Telemit

Mam pytanie orientuję się któraś z Was czy aparaty dialtech obsługują kartę Telemit czy można z niej korzystac tylko tak samo jak z dogadania czy nadusi?


Jesteśmy razem po 715 dniach...

Offline

#3 2016-05-19 13:18:34

renia

Gość

Re: Telemit

Telemit ma swoje budki.

#4 2016-05-19 16:41:37

piotr

Gość

Re: Telemit

Trzeba to sprawdzić, gdyż nie mamy potwierdzonej informacji, ale karta nadusia powinna działać w aparatach telemit. Proszę o maila to wyślę próbny numer karty i będzie można sprawdzić sprawę.

#5 2016-05-19 23:08:25

 Paskuda

Użytkownik

Zarejestrowany: 2015-10-10
Posty: 639

Re: Telemit

Aaaa to dlatego mój wariat mówił coś o budkach ale ja go nie zrozumiałam bo coś kręcił jak dla mnie spoko to ja już wszytko wiem teraz mi się we łbie rozjaśniło i rozumiem to co na stronie pisali hehe. Piotrze jak będę potrzebowała sprawdzić nadusię z telemit to się odezwę bo póki co nie wiem czy się zdecydujemy na telemit bo nie mam ochoty na połączenia internetowe nie będę chodziła z telefonem non stop podłączonym do internetu komórkowego bo mnie się to nie opłaca.


Jesteśmy razem po 715 dniach...

Offline

#6 2016-05-20 05:36:12

Martusia11

http://s12.rimg.info/bd5f2aa2b30b7e6d82bc54ab7e265e1f.gif

Zarejestrowany: 2013-12-17
Posty: 2926

Re: Telemit

Paskuda to w Kaminsku tez jest telemit?
Piotr juz raz byłeś pewny ze z telemitu działa i nie działała.


Razem po 476 dniach

Offline

#7 2016-05-20 07:15:40

piotr

Gość

Re: Telemit

Martusia11 napisał:

Paskuda to w Kaminsku tez jest telemit?
Piotr juz raz byłeś pewny ze z telemitu działa i nie działała.

Chciałem to sprawdzić, dziwna sprawa z tym Telemitem, problem wtedy był z rozpoznaniem kodowania sygnałów klawiszy.

#8 2016-09-30 08:55:00

 Paskuda

Użytkownik

Zarejestrowany: 2015-10-10
Posty: 639

Re: Telemit

Martusia tak w Kamińsku jest Dialtech, Telemit i orange, najczęściej psują sie budki orange dlatego mój ma trzy opcje do dzwonienia bo ostatnimi czasy udaje mu się dzwonić codziennie.


Jesteśmy razem po 715 dniach...

Offline

#9 2019-10-07 20:49:25

Madlen26

Użytkownik

Zarejestrowany: 2019-10-07
Posty: 2

Re: Telemit

Hej dziewczyny powiedzcie mi jak doładować ta kartę telemit.? Mąż dał mi numer tej karty Ale nie ogarniam tego...


Dzień tu bez Ciebie ma miarę tygodnia
Przestrzeń bez Ciebie - klaustrofobia...

Offline

#10 2019-10-07 21:02:43

Renia

Użytkownik

Zarejestrowany: 2017-10-31
Posty: 807

Re: Telemit

http://telemit.pl/sklep/?15,doladowanie-karty
Klikasz "do koszyka", potem ustawiasz ilość, klikasz "zamów". Uzupełniasz dane, w komentarzu wpisujesz numer karty. Opłacasz.
Tylko... Oni mają 24 czy 48 nawet godzin na doladowanie.


"Bo w mojej głowie zamieć, czarne czarne chmury, zawierucha, deszcz do spółki z gradem"

Offline

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.3e.pun.pl www.xbox360x.pun.pl www.poradydogier.pun.pl www.naszlwiswiat.pun.pl www.gmas.pun.pl