Za murami ZK

Miłość to nie zawsze śmiech, ale i łzy...To nie zawsze szczęście ale i tęsknota...Teraz to kraty, a za nimi Ty...W mym sercu na krzyk budzi się ochota...Czekając na Ciebie mój ukochany...Miłością przebijam wysoki mur... Abym mogła Cię już mieć przy sobie...I razem z Tobą dotknąć szczęścia chmur...

#1 2016-03-02 22:19:41

kamila103b

Gość

Dialtech

Rafixelo napisał:

z tego co pisza na stronie to z dogadania mozna dzwonic z dialtecha: 838 880 888 z telefonów komórkowych lub budek telefonicznych nie obsługujących numeru 800 909 800 (opłata zgodna z cennikiem operatora) tylko ciekawe jaki koszt wtedy ale jak znam zycie to pewno taniej hehe

Odnośnie połączeń z Dialtecha to można dzwonić z tych aparatów z kart , któe mają dodatkowy, " zwykły numer dostępowy tj. nie numer bezpłatny
i tak:
- dla telegrosika ( telegrosza) jest to numer 22 330 19 00
- dla dogadania jest to numer 838 880 888

Abu zadzwonić aparatów Dialtech należy:
1. Korzystając z karty Dialtech wybrać numer dostępowy danej karty np. telegrosik lub dogadania. Będzie to połączenie płatne. Opłata pobierana z karty dialtech 0,14 zł/min przez cały czas połączenia.
2. Po uzyskaniu połączenia wprowadzić PIN karty z której chcemy dzwonić ( telegrosik lub dogadania)
3. Wprowadzić numer telefonu komórkowego pod których chce się zadzwonić. ( podczas połączenia jest  pobierana opłata dodatkowa z drugiej karty, ale i tak się opłaca)

Przykładowo całkowity koszt połączenia na komórki wynosi: 0,14 zł/min z karty Dialtech + 0,19 zł/min z karty telegrosik "do budki" = 0,33 zł/min

WAŻNE: Dzwonienie z automatów Dialtech ma tylko sens ekonomiczny gdy che się zadzwonić na komórki.

#2 2016-03-22 08:30:02

Ryszard

Gość

Re: Dialtech

Tam gdzie są budki Dialtech można oszczędzić na ich drogich rozmowach
Podam schemat jak najtaniej dzwonić.
Dzwonić z karty Dialtech na numer dostępowy do gadania 838 880 888 i potem łączysz się normalnie gdzie chcesz.
Tak samo można robić z innych operatorów którzy mają inne numery niż początek 800....
Tyle, że np do izzi z do gadania jest 8 groszy.

#3 2016-03-22 20:36:37

 Maleństwo

http://i50.tinypic.com/k24hz.gif

Skąd: Pomorze,blisko morze :)
Zarejestrowany: 2013-02-19
Posty: 888

Re: Dialtech

https://dialtech.pl/media/css/images/karta_dialtech_numer.png

doładowanie karty => https://doladujkarte.dialtech.pl/

cennik => https://dialtech.pl/cennik

kontakt => https://dialtech.pl/kontakt

Ostatnio edytowany przez Maleństwo 86 (2017-01-09 14:36:55)

Offline

#4 2016-11-20 14:29:00

Kasia2

Gość

Re: Dialtech

karta_nadusia napisał:

61 200 1110

To jest ten numer zeby z karty dialtech na nadusie sie polaczyc

#5 2016-11-20 14:31:36

karta_nadusia

Gość

Re: Dialtech

Tak, to jest numer do połączenia się z budki Dialtech na Kartę Nadusia.

Poniżej lista wszystkich numerów z których można korzystać :
123121770, 134971202, 146351054, 158166130, 167362728, 184791638, 221014473, 236804050, 243862652, 257408190, 296931069, 324310158, 343339774, 412305043, 422050212, 436557564, 446181238, 468113193, 486795080, 525225318, 544219198, 556294302, 566629424, 583500657, 597228591, 612001110, 612001105, 625842063, 632281052, 655215086, 673571056, 684197005, 713001429, 746674092, 756171051, 767591053, 774434603, 814467908, 947100109

#6 2017-01-14 10:43:05

 brzoskwinka1406

http://i58.tinypic.com/4rfewy.jpg

Zarejestrowany: 2016-03-21
Posty: 12

Re: Dialtech

Jak taniej rozmawiać z kartą dialtech ? Podobno można zarejestrować tą kartę i trzeba wpisać jakiś numer przed polaczeniem i wychodzi taniej ? Otientuje się ktoś jak to zrobić ?


Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko...

Offline

#7 2017-01-25 11:05:52

 syrna

http://i58.tinypic.com/4rfewy.jpg

Zarejestrowany: 2013-08-14
Posty: 347

Re: Dialtech

Mam pytanie do osób,  które korzystają z budek Dialtech.
Czy połączenia z tych budek są odgórnie ograniczone czasowo, tzn. Czy budki mają ustawiony licznik czasu połączenia,  np 5 minut, i po tym czasie połączenie jest zrywane automatycznie?

Offline

#8 2017-03-25 12:01:24

frazen

http://i58.tinypic.com/4rfewy.jpg

Zarejestrowany: 2016-10-13
Posty: 17

Re: Dialtech

Jak mam doładować kartę, która ma 12 cyfr? na tej stronie można wpisać tylko 11 i okienko sie blokuje.. Nie mam pojęcia jak mam doładować tą kartę.. A na infolini nie odbieraja   Proszę o pomoc !

Offline

#9 2017-03-26 19:55:28

dzasti

http://i58.tinypic.com/4rfewy.jpg

Zarejestrowany: 2017-03-26
Posty: 18

Re: Dialtech

Numer karty Dialtech skłąda się z 3 liter i 5 cyfr. Musiałaś dostać jakiś inny numer z karty, musisz to zweryfikować. Samo doładowanie działa od razu.

Offline

#10 2017-09-28 15:00:02

Po prostu ja :)

Gość

Re: Dialtech

Jak doladuje karte dialtech pink przez zwykły dialtech ta doladuje sie?

#11 2017-11-05 21:01:27

gość7

Gość

Re: Dialtech

Obecnie najtańsze połączenia ma PIKA POLSKA. Doładowanie można kupić w sklepie z ofertą dla skazanych  kartkawkratke.eu

#12 2017-11-20 18:57:45

gabi

http://s12.rimg.info/bd5f2aa2b30b7e6d82bc54ab7e265e1f.gif

Zarejestrowany: 2017-03-25
Posty: 507

Re: Dialtech

Owszem, tylko, że czasem kiepsko działa ta PIka...jakość połączenia pozostawia wiele do życzenia, gdy łączymy się przez pikę na Orange to lipa na maksa..2-3min rozmowy i przerywa. Na izzy lepiej działa. Zresztą ad. Pika Polska jest osobny wątek

Offline

#13 2017-11-23 07:58:13

Kancelaria Prawna Lex-Con

Gość

Re: Dialtech

Szanowni Państwo, użytkowniczki i użytkownicy tego forum. Chciałbym poinformować, że wkrótce nasza kancelaria uruchamia beapłatna linie porad prawnych oraz tanie połączenie z rodinami w abonamencie. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam do wsępnego kontaktu tel 799 425 425. Będzię to wyglądało w ten sposób, że rodzina osadzonego lub on sam płaci stały abonament, a z trzema przypisanymi nr do karty ma połączenia bez limitu. Pozdrawiam

#14 2018-03-23 21:41:47

 spring2U

http://s12.rimg.info/bd5f2aa2b30b7e6d82bc54ab7e265e1f.gif

Zarejestrowany: 2017-11-05
Posty: 272

Re: Dialtech

Dziewczynki, powiedźcie mi czy aby doładować konto to trzeba mieć przynajmniej 1 gr na nim, czy można doładować również całkiem wyzerowaną kartę?


29.04.2018

Offline

#15 2018-03-26 09:34:49

Wiki

Gość

Re: Dialtech

Nie daję sobie głowy uciąć, ale mój gdy korzystał z karty Dialtech, to podczas rozmowy np rozłączyło nas z powodu braku środków już na karcie i wtedy dopiero mu doładowywałam i na drugi dzień normalnie dzwonił, więc wydaje mi się że całkiem wyzerowaną kartę można bez problemu

#16 2018-03-26 11:12:14

 spring2U

http://s12.rimg.info/bd5f2aa2b30b7e6d82bc54ab7e265e1f.gif

Zarejestrowany: 2017-11-05
Posty: 272

Re: Dialtech

Tak, teraz już wiem, że można. Mój zwykle korzysta z telegrosika, ale czasem nie da się z niego zadzwonić, więc ma też w zamian tego dialtecha


29.04.2018

Offline

#17 2018-04-06 16:51:19

Tynka

Gość

Re: Dialtech

Dzwonbezkarty.pl .polecam rozmowy duzo tansze..

#18 2018-06-18 23:56:52

Rubi

Gość

Re: Dialtech

Jak mam doładować kartę, która ma 12 cyfr? na tej stronie można wpisać tylko 11 i okienko sie blokuje.. Nie mam pojęcia jak mam doładować tą kartę.. A na infolini nie odbieraja :/  Proszę o pomoc !

#19 2018-06-19 05:51:03

Renia

http://i59.tinypic.com/bfjqex.jpg

Zarejestrowany: 2017-10-31
Posty: 376

Re: Dialtech

Masz nie ten numer. Powinny być litery i cyfry.

Offline

#20 2018-06-19 14:48:55

 IzaM

http://i58.tinypic.com/4rfewy.jpg

Zarejestrowany: 2018-06-14
Posty: 481

Re: Dialtech

Kancelaria Prawna Lex-Con napisał:

Szanowni Państwo, użytkowniczki i użytkownicy tego forum. Chciałbym poinformować, że wkrótce nasza kancelaria uruchamia beapłatna linie porad prawnych oraz tanie połączenie z rodinami w abonamencie. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam do wsępnego kontaktu tel 799 425 425. Będzię to wyglądało w ten sposób, że rodzina osadzonego lub on sam płaci stały abonament, a z trzema przypisanymi nr do karty ma połączenia bez limitu. Pozdrawiam

Dziewczyny wie coś więcej któraś na ten temat?
Ja w momencie gdy mój Łobuz zgłosił się wzięłam stacjonarny w Play, płacę abonament 35 zł plus to co Jemu doładuje kartę dogadania

Offline

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
pro ana settlers arktyczna kopalnia zelaza kurs na leśniczego kody do gta 4 motory śmieszne zwierzęta tapety