Miłość to nie zawsze śmiech, ale i łzy...To nie zawsze szczęście ale i tęsknota...Teraz to kraty, a za nimi Ty...W mym sercu na krzyk budzi się ochota...Czekając na Ciebie mój ukochany...Miłością przebijam wysoki mur... Abym mogła Cię już mieć przy sobie...I razem z Tobą dotknąć szczęścia chmur...
Wchodzisz, idziesz do poczekalni, jeśli karteczki są na wierzchu to ją wypełniasz, jeśli nie masz dzwonisz po straznika (w środku jest domofon przy przeszklonych drzwiach). A potem wypełniasz, i podajesz kartkę, znów dzwoniąc, choć przeważnie nie jestes tam sama, i w międzyczasie tworzy się kolejna grupka wypełniających kartki i straznik sie wychyla żeby je zebrać. No i oni sami formują kolejność widzeń. Możesz czekać chwilę, móżesz czekać długo...Możesz zapytać ale niekoniecznie powiedzą Ci konkret. A potem wchodzisz przez te przeszkolne drzwi, robią Ci skanowanko, zostawiasz rzeczy w safkach i idziesz na widzenie Tyle
Oczywiście dowód osobisty to podstawa. Możesz tez pewnie zabrać ze sobą pieniądze i długopis, reszta zostaje.
Użytkownik
Witam wszystkich jestem Nowa mam pytanie jakie są warunki w Areszcie śledczym w Sieradzu na sankcji jak to wygląda mniej więcej?