Miłość to nie zawsze śmiech, ale i łzy...To nie zawsze szczęście ale i tęsknota...Teraz to kraty, a za nimi Ty...W mym sercu na krzyk budzi się ochota...Czekając na Ciebie mój ukochany...Miłością przebijam wysoki mur... Abym mogła Cię już mieć przy sobie...I razem z Tobą dotknąć szczęścia chmur...
Gość
Jeżdzę 4 razy w miesiącu, widzenia są we wtorki i niedziele, zapisy od godziny 8 do godziny 14 maksymalnie. Widzenia można łączyć, po uprzednio napisanym wniosku do wychowawcy albo dyrektora i jak dyrektor lub wychowawca zatwierdzi to wtedy są łączone. Po jutrze właśnie jadę na 2 h, tylko ja mam jakieś 200 km. Nie wiem czy można łączyć 3 h, jak chcesz to spytam swojego i on dopyta się i bym Ci dała jutro odpowiedź. Ogólnie to wygląda tak, że po wejściu musisz wypełnić karteczkę ze swoimi danymi i tej osoby którą odwiedzasz, dać ją z dowodem osobistym, potem pani daje kluczyk do szafki, zostawiasz wszystkie rzeczy, a potem wołają po numerku (który musisz oderwać z kartki) lub po imieniu i nazwisko i wchodzisz na salę widzeń, dajesz tą kartkę (bo jak Cię sprawdza to oddaje ją spowrotem) do dyżurki i zajmujesz stolik.
Tzn 4 razy w miesiącu, bo mamy 4 widzenia, jak nie łączymy, ale w tym miesiącu musieliśmy
Gość
Dziękuję Ci bardzo Kasiek. Jak możesz to zapytaj swojego. Na którym oddziale jest? mój na 5.
Gość
Nie ma za co stokrotka Zapytam jak zadzwoni po pracy
Hhaha mój już na 2, na 5 był wcześniej, ale z nim nie wytrzymywali i go przenieśli
Stokrotka mój pytał, powiedzieli mu, że można, ale trzeba na ten temat rozmawiać z dyrektorem i przedstawić dlaczego, więc najlepiej jakby Twój poszedł do dyrektora porozmawiać
Gość
Kasiek czy w niedziele jest dużo ludzi na widzeniach? Na jaką godzinę najlepiej pojechać? Jadę pierwszy raz i nie mam pojęcia jak to wszystko poukładać. Boję się ze jak zajadę to będę bardzo długo czekała na wejście. Proszę odpisz.
Gość
HELP !!!! czy ktoś bywa na widzeniach w niedzielę w HRUBKU ???? w jakich godzinach jest najmniej ludzi ?????
Gość
Chyba trochę za późno odpisuję ale ja zawsze chodzę w niedzielę po 12. Nie raz już zdarzyło się, że w poczekalni nikogo nie było Raz byłam po 9 to czekałam ponad godzinę.
Gość
Witam dziewczyny. Jestem tu nowa, sytuacja z ZK jest dla mnie również nowa. Chciałam zapytać, czy którejś z Was udało się dodzwonić do budki ZK Hrubieszów? Dzwoniłam wczoraj i mój facet odebrał, ale nie słyszałam jego głosu. On słyszał mój. Norma? Da się to jakoś obejść? Słyszałam o jakimś kodzie, który musi wbić aczkolwiek nie wiem czy to nie jest tylko mit. Dziękuję za pomoc
Gość
Może dzwonić na Twój koszt. Ale nie jest to opłacalne. Tutaj jest wątek o kartach: zamuramizk.pun.pl/viewtopic.php?id=70 U nas sprawdza się połączenie kart DoGadania i IZZI (8gr/min), ale jest dużo innych opcji - poczytaj sobie.
Zapraszam do pogaduch
Gość
Renia dziękuję za odpowiedź. Karty ma - papuga i telegrosik, także nie ma problemu, chcieliśmy spróbować jednak w drugą stronę, ale jak widać nie da rady chyba
Sushi może tak być, że da się dzwonić na te budki.. nie pamiętam tylko, ale chyba po podniesieniu słuchawki musi wklepać ten numer dostępowy sieci.. powinnaś słyszeć jak uderza w klawisze i wtedy będzie sygnał i może się usłyszycie..
Gość
Ja dzwoniłam na budkę. Mój mowil, ze trzeba miec podniesiona sluchawke on wciska 0 lub 8 az odbierze.
Gość
Czesc.
ostatni post troche dawno ale moze ktos odpowie.
ma moze ktos numer konta hrubieszowa aby dokonac wplaty z zagranicy ?
Gość
Ja mamam swojego faceta nie wiem jak z nim sie skontaktowachlarz pomocy
Gość
Hej Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć jakie karty działają w Hrubieszowie? Czekamy na transport i na początek chcemy się zaopatrzyć w jakąś kartę, żeby bez kontaktu nie zostać. Z góry dzięki za odpowiedź
Wiktoria nie kojarzę, żeby któraś z kobietek miała połówkę w Hrubieszowie. Tyle mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, że dosyć ,,popularny" w zakładach karnych jest telegrosik i dialtech. Możesz z tymi spróbować, ale najlepiej weź jakieś najtańsze karty, jakby się okazało, że jednak one tam nie działają. Telegrosika możesz np. na poczcie kupić, a dialtecha jedynie przez internet, chyba że coś się zmieniło.
Użytkownik
Z tego co pamiętam to w Hrubieszowie są budki Orange, czyli działa większość kart. Telegrosika nie polecam,bo strasznie drogo wychodzi. Z wolności to Papuga lub Telepin. Zresztą rzuc okiem na wątek o kartach.
Gość
No właśnie kupiliśmy telegrosik i papugę, żeby coś na start było. Mam trochę utrudnione zadanie, bo za granicą jestem i o wszystko trzeba kogoś prosić, ale trzeba przetrwać. Dzięki za odpowiedzi