Miłość to nie zawsze śmiech, ale i łzy...To nie zawsze szczęście ale i tęsknota...Teraz to kraty, a za nimi Ty...W mym sercu na krzyk budzi się ochota...Czekając na Ciebie mój ukochany...Miłością przebijam wysoki mur... Abym mogła Cię już mieć przy sobie...I razem z Tobą dotknąć szczęścia chmur...
Użytkownik
Oddział Zewnętrzny Przywary
ul. Cegielniana 13
42-793 Sieraków Śląski
Tel./Fax: (34) 35-38-505 / (34) 35-38-505 wewn. 105
E-mail: zk_przywary@sw.gov.pl
stonka ZK : http://www.sw.gov.pl/pl/okregowy-inspek … index.html
Gość
nula mój znajomy tam był i u mojego D. też była taka możliwość... to jest ZK dość nowy, warunki ponoć wporządku,ale dojechać tam troszkę kosmos, bo Zakład jest w samym środku lasu... ze Strzelec bodajże można na Przywary jechać,ale docelowo do Zakładu raczej tylko autem...
Użytkownik
nula co bys chciala konkretniej wiedziec?mam znajomego tam.
Użytkownik
Moj Misiek jest na drugim oddziale. tam nie jest zle moj Misiek siedzi tam pol roku. na przepustki nie chodzi bo jeszcze nie skonczyl programu. panowie na bramie sa mili mozna zagadac pani w kantynie tez fajna. tylko jadac na widzenie dzien wczesniej proponuje nie spozywac alkoholu bo tam obowiazkowo tzeba dmuchac
Użytkownik
Moje kochanie nie pracuje. a wydaje mi sie ze praca na kuchni nie jest zla. wiem ze paru wiezniow pracuje tam nedaleko zakladu jest taka firma co robi czesci do silnikow to tam pracuja. moj musi skonczyc program dopiero bedzie wiadomo co i jak. chce sie przeniesc na zaklad otwarty bo ma mozliwosc ale musimy to przemyslec bo zaklady otwarte sa dosc daleko od domu.
Ostatnio edytowany przez Gosiaa (2014-04-17 14:40:34)
Użytkownik
Ja się dołączę do pytania Nuli - tylko czy ZK Przywary są w miejscowości Sieraków koło Ciasnej i Sowczyc?
Bo tak myślę, że chyba nam będzie lepiej jechać przez śląsk, Tarnowskie Góry, Lubliniec....
http://fotopolska.eu/Sierakow_Slaski/b6 … ywary.html fotka ZK
Użytkownik
Kasiajjj ma racje od tarnowskich gor potwm na lubliniec i sierakow. w sierakowie trzeba skrecic na dorodzien jechsc prosto az do takiego malego skrzyzowania. na tym skrzyzowaniu w prawo w las. Potem caly czas prosto przez dziury po lesie bedzie kilka domow i to jeszcze trzeba jechac za te domy znaczy minac je potem w prawo i juz bedziecie na miejscu. Kartki na widzenie przyjmowane sa od 8.30 na widzenie nie czeka sie dlugo chyba ze to niedziela albo swieto ale ogolnie szybko idzie. A skod wy jedziecie
opisze wam moje wrażenia z przywar
faktycznie ZK w srodku lasu... my z Kasią nie miałysmy wiekszch problemów tam trafic mimo że faktycznie nawigacja do celu nas nie doprowadziła i dojazd niestety ale tylko autem
Na widzenie nieczekałam długo po oddaniu kartki wydaje mi sie ze nie wiecej jak 0.5godz weszłam na zakład gdzie jeszcze czekałam może z 15 min na mojego łobuza sala widzen duża jest kącik dla dzieci, SW ma swoje pomieszczenie tak na srodku i mają lustra weneckie także my ich nie widzimy oni nas tak ceny w kantynie są nieco wyższe niż tu gdzie przebywał B poprzednio a i kantyna słabiej zaopatrzona.. są dwa pomieszczenia na widzenia bezdozorowe i raczej nikt tam nie zagląda przynajmniej jak my mielismy koniec to SW zapukał w dzwi i dopiero wszedł
aaa noi jak już milo wczesniej pisała przymusowe dmuchanie na dziendobry wiec po imprezce na widzenie nie bardzo
Gość
Witam mój facet trafił tam dzisiaj niewiem co myśleć o tym zk bo go nie znamy ... nawet niewiem jak tam dojechac z katowic może ktoś wie i mi doradzi najlepszą drogę?
tez mam tam łobuza juz jakies 2 miesiące ZK czysty mój sobie chwali tylko jedzania mało, dojazd kiepski tylko autem to jest w srodku lasu jak bedziesz miała jeszcze jakies pytanie postaram sie pomóż a skąd jestes?? który oddział twój??
Gość
Nie mam pojęcia który oddział bede wiedziec jutro a jestem z katowic centrum